Web Analytics Made Easy - Statcounter

دارنده 6 مدال جهانی و المپیکی کشتی آزاد کشورمان از طرح های خود برای برگزاری چرخه انتخابی تیم ملی می گوید.

طرفداری- علیرضا حیدری، پیشکسوت کشتی آزاد کشورمان به غیبت خود در جلسه بحث و بررسی چرخه انتخابی تیم ملی کشتی توضیحاتی را ارائه کرد.

حیدری در گفت و گو با تسنیم اظهار داشت:

نرفتم اما پیشنهادهایم را به فدراسیون ارائه دادم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3،4 ساعت طرح را خواندم و حس کردم که نقاط ضعفی دارد و موضوعاتی هست که با رفع آنها، می‌شود طرح را اجرایی کرد.

وی در مورد اینکه گفته می شود این طرح از اختیارات سرمربیان تیم ملی کم می کند، تاکید کرد:

شأن سرمربی باید حفظ شود و این قطعا درست است. شأن سرمربی باید با لحاظ کردن تفکراتش در این چرخه، حفظ شود. 

دارنده مدال برنز المپیک 2004 آتن خاطرنشان کرد:

یکی از ایرادهایی که می شود به این فرایند گرفت، این است که برای المپیک نوشته شده است. باید طولانی مدت تر به آن نگاه کرد. حتی می شود قانونی نوشت که فدراسیون بعدی هم آن را اجرا کند. همه کارشناسان، نظرشان را بگویند و از آنها در بهبود کار استفاده کرد تا این چرخه به نقطه اعتدال برسد و قابلیت اجرایی داشته باشد. بعد همه از آن تمکین می‌کنند. امروز باید چیزی نوشته شود که 10 سال بعد هم قابلیت اجرا و ادیت را داشته باشد. یعنی اینکه فقط حال امروز کشتی ما را نبیند. می شود نگاه وسیع‌تر به کار داشت، یعنی به یک دستورالعمل برسیم که نظرات کادر فنی تیم ملی هم در آن اعمال شده باشد. 

حیدری افزود:

کشتی ارث پدری ما نیست، میراث ورزش کشور و این مملکت است. قانون باید به طور برنده - برنده باشد، یعنی از این انتخابی، همه ببرند. عده‌ای ممکن است با اجرای قانون دچار زحمت شوند تا اهداف کوتاه مدت و بلند مدت ما تامین شود. هر کسی نظری دارد که به درد می خورد، باید اعمال شود. اگر حرف کسی که صاحب نظر است، در این طرح شنیده نشده، یعنی کار ایراد دارد. 

منبع: طرفداری

کلیدواژه: تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۶۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضا دبیر: چرا حسن یزدانی را انتخاب کردیم؟ چون طلای المپیک دارد

علیرضا دبیر درباره وضعیت حسن یزدانی صحبت کرده است.

علیرضا دبیر در مورد حسن یزدانی و تصمیمی که فدراسیون کشتی برای اعزام او به مسابقات مجارستان بدون انجام رقابت با کامران قاسم پور گرفت، توضیح داد و تاکید کرد که طبق چرخه، تصمیم اتخاذ شده در مورد حسن یزدانی حق او بود ضمن اینکه برای‌مان طلای المپیک مهم است نه کشتی گیری که اعزام می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه حسن یزدانی یکی از اسطوره‌های کشتی ایران است، گفت:

اول این را بگویم که همه قهرمانان ما عزیز هستند اما چهار نفرشان ویژه‌تر هستند، مرحوم پهلوان تختی، عبدالله موحد، حمید سوریان و حسن یزدانی. در واقع حسن یزدانی یکی از چهار کشتی گیر ویژه ایران است.

دبیر ادامه داد:

دیگر اینکه طبق چرخه انتخابی تیم ملی، واقعاً حق حسن یزدانی بود. با خود حسن یزدانی صحبت داشتیم و به این نتیجه رسیدیم برای اینکه هم خودِ حسن و هم ما متوجه بشویم که او از نظر بدنی کجای کار است، در مسابقات مجارستان شرکت کند. باید متوجه می‌شدیم که بدن حسن یزدانی به چه حد از آمادگی رسیده است، ۲۰ درصد،، ۵۰ درصد یا ۷۰ درصد، باید در این زمینه به قطعیت برسیم.

رئیس فدراسیون کشتی با بیان اینکه حسن یزدانی حدود ۱۰ - ۹ ماه روی تشک کشتی نبوده و تمرین کشتی نداشته است، تصریح کرد:

باید متوجه می‌شدیم که بدن حسن یزدانی بعد از این مدت در چه حدی است. مسابقات مجارستان به او کمک می‌کند. اگر بدن حسن یزدانی در این رقابت‌ها جواب دهد اطمینان داشته باشید که یکی از شانس‌های طلای المپیک است.

با این اوصاف و تصمیمی که برای اعزام حسن یزدانی به مسابقات مجارستان گرفته شده است، تکلیف کامران قاسم پور چه می‌شود؟»، دبیر در پاسخ به این پرسش گفت:

واقعاً دنبال این نبودیم که این دو نفر را رو در روی هم قرار دهیم. کامران کشتی گیر وزن ۹۲ کیلوگرم ما است که الان وزنش ۹۰ کیلو شده است. دو روز پیش بعد از تمرین وزنش ۸۹ کیلوگرم بود. بالاخره باید پلن B داشته باشیم. آمدیم و یک درصد کتف حسن جواب نداد، تکلیف چه می‌شود. اگر آنها را رودر روی هم قرار می‌دادیم که نه حسن آمادگی خوبی داشت و نه کامران قاسم پور.

وی در این زمینه ادامه داد:

واقعاً در این شرایط آنها چه کشتی باید با هم می‌گرفتند، برای‌مان مهم نیست که چه کسی به المپیک برود، مهم این است که برای مان طلا بگیرد. به نظر من تصمیمی که در مورد حسن یزدانی و اعزامش به مسابقات مجارستان گرفته شد، یکی از بهترین تصمیم‌ها بود. اینگونه نه حسن را از دست می‌دهیم و نه کامران را.

رئیس فدراسیون کشتی همچنین خاطرنشان کرد:

نه حسن یزدانی و نه کامران قاسم پور، هیچ یک در شرایط مسابقه برای رقابت با هم نبودند. باید ۲۰ روز دیگر بروند مجارستان اما امروز در شرایطی که با هم مسابقه دهند، نبودند. باید جفت‌شان را آماده کنیم. اگر طبق چرخه حسن رسید که حق او است اما خدای نکرده حسن نرسید، کامران را نه خراب کرده ایم و نه از دست داده ایم.

«تصمیمی که فدراسیون کشتی اتخاذ کرد بعد از شکست دیوید تیلور برابر آرون بروکس وحذف او از المپیک بود. حذف تیلور چقدر در تصمیم اتخاذ شده تأثیر داشت؟»، دبیر در پاسخ به این پرسش گفت:

اینکه بگویند به خاطر حذف شدن تیلور که رقیب همیشگی حسن یزدانی بود، این تصمیم را گرفتیم، درست نیست. حسن یزدانی طلای المپیک را دارد. ضمن اینکه طبق چرخه حق حسن یزدانی بود که به مسابقات برود. اگر وفایی پور در مسابقات قهرمانی آسیا اول می‌شد، حسن باید با او در رقابت انتخابی شرکت می‌کرد. اگر وفایی پور طلا نمی‌گرفت، حسن انتخاب می‌شد و حال این اتفاق افتاده است. باز هم می گویم بعد از صحبت با کادر فنی و برای اینکه متوجه شویم حسن یزدانی کجای کار است، این تصمیم گرفته شد. اصلاً ربطی به تیلور نداشت.

وی همچنین در واکنش به اینکه «حذف تیلور چقدر روی کشتی ایران و عملکرد حسن یزدانی تأثیر می‌گذارد؟»، گفت:

اول اجازه دهید ببینیم تکلیف حسن یزدانی چه می‌شود اما به هر حال وقتی ورزشکاری حریف مستقیمش می بازد، اگر بگوید خوشحال نیست واقعیت را نگفته است. در واقع خوشحال می‌شود. من خودم هم حریف اینچنینی داشتم که باخت و خوشحال شدم. بعضی وقت‌ها بدنت به بدن یک حریف نمی‌خورد. این اصطلاح ورزشی است. اما گاهی او به ورزشکاری می بازد که تو همان ورزشکار برنده را به راحتی می‌توانی شکست دهید.

رئیس فدراسیون کشتی در عین حال به «آرون بروکس» پدیده ۲۳ ساله که موفق به شکست دیوید تیلور شد، اشاره کرد و ادامه داد:

اینکه فکر کنیم کسی که دیوید را برده است، حریف خوبی نیست، اشتباه است. وقتی یک نفر، قهرمان المپیک را شکست می‌دهد یعنی باید روی او حساب کرد.

دبیر در بخش دیگری از این گفت و گو با تاکید بر اینکه حسن یزدانی و کامران قاسم پور هر دو عزیز و سرمایه ما هستند، خاطرنشان کرد:

آنها هر دو قهرمان دنیا و با احترام هستند. زمانی نبود که آنها را رو در روی هم قرار دهیم. شاید یک جاهایی می‌شد آنها را رو در روی هم قرار داد اما وقتی شرایط جفت شأن را سنجیدیم به این نتیجه رسیدیم که زمان مناسبی نیست. به همین دلیل پلن A و B کردیم.

رئیس فدراسیون کشتی در پایان گفت:

می‌گویند حرمت امامزاده به متولی آن است. الان متولی این کار من هستم. گفتم همه قهرمانان عزیز هستند و چهار نفر عزیزتر هستند که حسن یکی از آنها است. این ربطی به انتخاب شدنش و کشتی نداشت. حسن یزدانی طبق چرخه حقش بود اما کامران هم یکی از استثناهای دنیا و با اخلاق‌ها است که حالا حالاها با هر دوی آنها کار داریم.

از دست ندهید ????????????????????????

درد بی‌پایان؛ چهره ناصر الخلیفی بعد از حذف مقابل دورتموند (عکس) ادین ترزیچ، هوادار دیروز، سرمربی فینالیست امروز داروین نونیز به شایعات پیوستن به بارسلونا قوت بخشید! سوتی عبدالله ویسی روی آنتن زنده؛ تخلف پاداش 3.5 میلیاردی فولاد؟ 

دیگر خبرها

  • کشتی آزاد انتخابی المپیک؛ جدال سرلک با ۲۶ مدعی جهانی
  • علیرضا دبیر، نام رسول خادم را حذف کرد
  • علیرضا دبیر: چرا حسن یزدانی را انتخاب کردیم؟ چون طلای المپیک دارد
  • بارگشت تیلور به المپیک؟ بروکس دوپینگ کرده!
  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور
  • شوک به کشتی جهان؛ مثبت شدن تست دوپینگ بروکس و بازگشت دیوید تیلور؟
  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور و محرومیت بروکس
  • زمان آخرین انتخابی المپیک برای کشتی‌گیر ایران
  • احتمال برگزاری انتخابی بین یزدانی و قاسمپور/ شروع تمرینات زارع
  • بازگشت استیوسون به کشتی؛ انتخابی با مِیسون در راه است؟