Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی همزمان با مسابقات قهرمانی جهان در قزاقستان جلسه‌ای با لالوویچ و تورلیخانوف داشت. ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۳ ورزشی کشتی و وزنه برداری نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، آبان‌ماه سال 95 بود که در انتخابات ریاست فدراسیون کشتی پهلوانی که در خلال مسابقات کشتی پهلوانی در شهر مینسک بلاروس به انجام رسید علیرضا حیدری به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی بود که الدار کورتانیدزه حریف دیرینه حیدری در دوره قهرمانی‌اش نیز به عنوان نایب‌رئیس این فدراسیون انتخاب شده و همراه با افرادی چون فواد مسکوت، فرانسیسکو لی، پدرو گاما و خانم ادیت دوژا هیئت رئیسه فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی را تشکیل می‌دادند.

علیرضا حیدری برای پیگیری مسائل مربوط به فدراسیون کشتی پهلوانی راهی قزاقستان شد و علاوه بر تماشای مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان، جلسه‌ای نیز به نناد لالوویچ و دولت تولیخانوف داشت.

وی با اعلام این خبر به تسنیم گفت: با دعوت‌نامه به نورسلطان رفتم و آنجا جلسه‌ای با رئیس اتحادیه جهانی و تورلیخانوف قزاقستانی داشتیم. صحبت‌های بدی هم مطرح نشد. به هرحال آنها توقع دارند که ما درخصوص برگزاری مسابقات کشتی پهلوانی پیگیر باشیم و می‌خواهند بدانند اتفاقاتی که در رأس فدراسیون کشتی ایران رخ داده، در برنامه‌های کشتی پهلوانی چه تاثیری خواهد داشت. آنها این طور فکر می‌کنند که ما دو تیم شده‌ایم و با هم کار نمی‌کنیم. توقع لالوویچ و تورلیخانوف این است که ما پای کشتی پهلوانی بایستیم. من حالا به خاطر اعتبار خودم و پستی که ایران در سطح جهانی دارد، می‌خواهم خودم پای کار بیایم. اگر فدراسیون ایران کمک کند و ما بتوانیم بخشی از هزینه‌ها را از آنها کمک بگیریم، مسابقه را در ایران برگزار می‌کنیم، در غیر این صورت به دنبال این هستیم که در خارج از کشور مسابقه‌ای برای کشتی پهلوانی ترتیب دهیم.

وی ادامه داد: از بهروز نعمتی و حمید بنی‌تمیم توقع این بود و به ما قول هم داده بودند که شاهد همکاری‌شان باشیم. قبل تر از آن هم رسول خادم قول داده بود که در موضوع کشتی پهلوانی به ما کمک کند. به هر حال ما با دودستگی در خصوص کشتی پهلوانی در کشور مواجه هستیم و فدراسیون زورخانه‌ای برای گرفتن کشتی پهلوانی اقدام کرده است. در عین حال نیز گروهی در ترکیه هستند که به دنبال ثبت کشتی پهلوانی به نام خود هستند، درست مثل کاری که در خصوص ثبت جهانی مولانا انجام دادند. باید به این موضوع فکر کرد. من خودم از بچگی اول عاشق زنگ و ضرب زورخانه شدم و بعد سمت کشتی آمدم. فکر می‌کنم کشتی پهلوانی در کشتی ما اصالت دارد و باید به فکر حفظ آن باشیم.

دیدار روسای فدراسیون‌های کشتی و پزشکی ورزشی



انتهای پیام/

R1435/P/S3,29/CT1 واژه های کاربردی مرتبط کشتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشتی کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۹۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مناف هاشمی با دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از کمیته ملی المپیک، این دیدار که با حضور نصراله پریچهره سرپرست فدراسیون انجمن‌های ورزشی، سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا و جمعی از مدیران کمیته ملی المپیک، فدراسیون و انجمن سپک تاکرا برگزار شد، دکتر سید مناف هاشمی ضمن خیر مقدم به دبیر کل فدراسیون جهانی ابراز داشت: تداوم سفرهای شما به ایران به نوعی بیانگر نگاه ویژه و حمایتی شما از سپک تاکرای ما است و بسیار جای تقدیر دارد، ما هم به نوبه خود از زحمات سرپرست فدراسیون و رئیس انجمن در راستای رشد و ارتقا این رشته تقدیر می‌کنیم بخصوص که سپک تاکرا مورد توجه بسیاری از علاقه مندان، بخصوص جوانان ما قرار گرفته ولی به نظر می‌رسد روند حرکتی آن کمی کند بوده ولی در سال‌های اخیر شتاب خوبی گرفته است و آرام آرام با توجه به پتانسیلی که دارد می‌تواند به سمت فدراسیونی شدن حرکت نماید تا دست ما هم برای کمک بازتر باشد.

دبیر کل کمیته ملی المپیک خاطر نشان کرد: با توجه به میزبانی ایران در رقابت‌های زیر ۲۳ سال پسران که مرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود از حمایت‌های شما در این زمینه تشکر می‌کنیم و این قول را می‌دهیم که کمیته ملی المپیک در حد توان در ابعاد مادی و معنوی حمایت لازم را در برگزاری این مسابقات خواهد داشت و قطعاً این رشته در بازی‌های داخل سالن بانکوک و بازی‌های آسیایی پیش رو با توجه به روند رو به رشدی که دارد طی جلساتی که با حضور کارشناسان و مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک انجام می‌شود، پس از بررسی نقطه نظرات کارشناسان می‌تواند شانس بالایی برای شرکت در این رقابت‌ها داشته باشد.

سید مناف هاشمی در خاتمه ابراز داشت: بر روی حمایت ما از سپک تاکرا در کمیته بین‌المللی المپیک حساب کنید بخصوص که حضور بانوان ما با حجاب اسلامی در رقابت‌های مختلف آن بسیار ارزشمند است و جا دارد ضمن قدردانی از زحمات آقای سهراب آزاد در راستای رشد این رشته به این موضوع اشاره کنم که فدراسیونی شدن یک رشته بستگی به تصمیمات کارشناسانه‌ای دارد که وزارت ورزش انجام می‌دهد ولی با پتانسیلی که در این رشته می‌بینیم می‌تواند به سمت فدراسیون شدن حرکت نماید و نگاه ما به سپک تاکرا چه در عرصه داخلی و چه در عرصه بین‌المللی حمایتی است.

در ادامه دبیر کل فدراسیون جهانی سپک تاکرا ضمن تقدیر از حمایت‌های کمیته ملی المپیک از این رشته عنوان داشت: من از ابتدا در جریان ورود، رشد و توسعه سپک تاکرا در ایران بوده و می‌دانم چه قدر زحمت کشیدند، به همین دلیل نگاه ویژه‌ای بر روی سپک تاکرای ایران دارم بطوری وقتی بحث رهبری این رشته در آسیای میانه به میان آمد به رغم اینکه یکی از کشورها ابراز تمایل کرد، ولی گفتم این مسئولیت برای ایران است که این سال‌ها خیلی برای رشد و ارتقا این رشته تلاش کرده بطوری که داشتن چهار کرسی بین‌المللی از سوی نمایندگان ایران خود گواهی بر این ادعاست.

رئیس سنگاپوری فدراسیون سپک تاکرا آسیا در ادامه عنوان داشت: وقتی قصد سفر به ایران را داشتم دبیر کل کمیته ملی المپیک کشورم به من گفت سلام بنده را به مسئولان کمیته ملی المپیک ایران برسانید، به شخصه بسیار خوشحالم که تعاملات خوبی در زمینه ورزشی بین دو کشور وجود دارد و امیدوارم اگر برنامه‌ای برای تفاهم نامه نامه ورزشی بین دو کشور وجود دارد قطعاً در آن توجه ویژه‌ای به سپک تاکرا و استفاده از تجارب مربیان سنگاپوری این رشته در ایران شود و امیدوارم روزی شاهد فدراسیونی شدن آن در ایران باشم.
حلیم بن قادر در پاسخ به این سوال دکتر هاشمی که چند کشور در جهان فدراسیون سپک تاکرا دارند گفت: در حال حاضر در جهان ۶۵ کشور فدراسیون سپک تاکرا دارند و به همین دلیل اقدامات لازم از سوی فدراسیون جهانی با کمیته بین‌المللی المپیک برای به رسمیت شناختن و عضویت آن در IOC انجام دادیم که بسیار مطلوب بود و بر روی حمایت ایران در کمیته بین‌المللی المپیک از سپک تاکرا حساب باز کرده‌ایم.

دبیر کل فدراسیون جهانی سپک تاکرا در خاتمه ابراز داشت: اهدا میزبانی رقابت‌های پسران زیر ۲۳ سال در ایران و بخصوص کمک تجهیزاتی که برای تأمین این مسابقات و برگزاری اجلاس قاره‌ای در حاشیه این رقابت‌ها داشته‌ایم بیانگر اعتمادی است که به کشور ایران و سپک تاکرای شما داریم.

کد خبر 6099775

دیگر خبرها

  • کشتی آزاد انتخابی المپیک؛ جدال سرلک با ۲۶ مدعی جهانی
  • روایت علیرضا دبیر از تصمیم فدراسیون کشتی درباره حسن یزدانی
  • داور بازی ایران و هنگ کنگ معرفی شد
  • علیرضا دبیر: چرا حسن یزدانی را انتخاب کردیم؟ چون طلای المپیک دارد
  • ناصر میرواحدی درگذشت + سوابق
  • رئیس سابق فدراسیون کشتی درگذشت
  • چه شده که زنان در ورزشگاه ها حرف های رکیکی می زنند که تا حالا مختص مردان بود؟
  • دیدار مناف هاشمی با دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا
  • نشست پریچهره با رئیس کنفدراسیون سپک تاکرای آسیا
  • نظر محمدرضا طالقانی درباره رسول خادم و علیرضا دبیر و درخواست مهمش از رئیس فدراسیون کشتی | ویدئو