Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@16:48:15 GMT

علیرضا حیدری: با من هم مثل خادم به مشکل می‌خورند

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۲۷۳۶۶

علیرضا حیدری: با من هم مثل خادم به مشکل می‌خورند

پیشکسوت کشتی ایران با بیان اینکه بهتر بود انتصابات اخیر در دوره سرپرستی فدراسیون کشتی انجام نمی‌شد، گفت: برنامه‌هایم را برای انتخابات فدراسیون کشتی آماده کرده‌ام اما با هیچ‌کس مذاکره و لابی نداشته‌ام.

به گزارش مشرق، علیرضا حیدری با بیان اینکه برخی مسائل باعث شده برای حضور قطعی در انتخابات تأمل بیشتری کند، خاطرنشان کرد: طی ماه‌ها و روزهای اخیر افراد بزرگی در سمت‌های فنی و غیرفنی کشتی گمارده شدند که بهتر بود این کار در دوره سرپرستی انجام نمی‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلاً فردی که به عنوان یک مربی بزرگ هدایت تیم ملی را قبول کرده، اگر من رئیس فدراسیون شوم از همه افراد برنامه می‌خواهم تا بر اساس ارائه برنامه و بررسی دقیق آن جلو برویم، حال ممکن است آن فرد نخواهد بر اساس خواسته و برنامه من کار کند یا من نتوانم خواسته‌های او را قبول کنم. در جایی که او با اختیار تام کار را قبول کرده احتمال اینکه نتواند بر اساس برنامه‌ریزی دو طرف جلو برود و کار کند زیاد است و کار را رها کند و برود، اما من نظرم این است باید بماند و کار کند چرا که در کشتی اختیار تام نداریم و باید بر اساس برنامه و هدفگذاری جلو برویم. وقتی قرار است پول بدهیم و هزینه کنیم باید از سرمربی تیم ملی برنامه بخواهیم چرا که باید در قبال مردم جواب پس بدهیم و بگوییم این هزینه‌ها در کجا صرف شده و چه نتیجه‌ای داشته است.

بیشتر بخوانید: حیدری: برای انتخابات می‌آیم؛ حتی اگر مرا نخواهند / پاسخ علی دایی را نمی‌دهم!

رئیس فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی با انتقاد از انتصابات اخیر در فدراسیون کشتی گفت: بهتر بود این کارها انجام نمی‌شد، اینکه افراد مطرح و صاحب نام را بیاوریم می‌تواند برای رئیس آینده فدراسیون مشکل ساز شود.اینکه یک نفر بیاید و با این شرط که هر چه بخواهد انجام بدهد و هر چه بگوید انجام شود در ورزشی مثل کشتی اصلاً معنا ندارد و همه باید در آغاز کار برنامه بدهند و بر اساس برنامه جلو بروند و جوابگوی عملکردشان باشند.

دارنده شش مدال جهان و المپیک افزود: باید بر اساس میزان حمایت‌های مالی مسئولان برنامه‌ها را پایه‌ریزی کنیم. مثلاً اگر وزارت ورزش اندازه ۱۰۰ تومان پول می‌دهد توقع نداشته باشد اندازه ۵۰۰ تومان نتیجه بگیریم. اگر بودجه را ۳۰ درصد کم کردند همان اندازه توقعات پایین بیاید. الان کسی جرأت ندارد بگوید اگر بودجه فدراسیون را کم می‌کنید همان اندازه هم توقعاتتان را پایین بیاورید. نمی گویم غیرمنطقی با دیگران صحبت کنیم و تعامل نداشته باشیم اما این‌طور نباشد که آدم را وسط بیندازند، حمایتی هم آنطور که باید نکنند بعد فقط توقع داشته باشند. فقط رسول خادم بود که می‌توانست حق کشتی را بگیرد. من هم اگر بیایم با من به مشکل برمی‌خورند. برخی‌ها فقط دنبال این هستند که برای خودشان رزومه درست کنند و بگویند ما رئیس فدراسیون کشتی بوده‌ایم، حال اگر بعداً بیرونشان هم کنند برایشان مهم نیست.

وی خاطرنشان کرد: رسول خادم واقعاً حیف شد و حقش این نبود. شاید مقداری هم خودش ایراداتی در ساختار و تصمیماتی که اتخاذ می‌کرد داشت اما پتانسیل او خیلی بیشتر از این حرف‌ها بود. کشتی ایران نباید خادم را از دست بدهد. این قبیل آدم‌ها هستند که به کشتی ایران اعتبار داده‌اند و اگر از کشتی بروند کشتی لطمه می‌بیند و اعتبارش را از دست می‌دهد.

حیدری در ادامه در پاسخ به این سوال که در صورت رئیس شدن، سیاستش درقبال شوراهای فنی کشتی آزاد و فرنگی چیست، گفت: معتقدم شورای فنی یا نباشد یا اگر هست وظایف و چارچوب مسئولیت‌هایش روشن و شفاف باشد. اگر هست نظرش واقعاً اعمال شود و در بین ۶ نفر اگر ۴ نفرشان به موضوعی رأی دادند بدون حرف و حدیث اجرا شود، اگر هم قرار است فقط نظر مشورتی بدهند اعلام شود. نمی‌شود شورای فنی را فقط برای ماله کشیدن بر ایرادات و نتایج ضعیفمان بخواهیم و هیچ قدرتی هم نداشته باشند. باید همه تصمیمات و مسائل از جمله بودجه، هزینه، مسائل فنی و مدیریتی و…شفاف و صریح باشد و مردم در جریان تصمیمات قرار بگیرند. اینکه مسائل مبهم باشد به ضرر کشتی خواهد بود. برخی‌ها به زیر زیرکی کار کردن و پنهان کاری عادت کرده‌اند که این به ضرر ورزش ایران تمام شده است.

وی در پایان با بیان اینکه کشتی ایران بخاطر کسب نتایج ضعیف طی یکی دو سال اخیر شرایط خوبی ندارد، گفت: در کشتی ما مهره‌سوزی شد و مهره‌ای مثل رسول خادم حیف شد. برخی‌ها نیز از ترس اینکه کشتی در المپیک نتواند انتظارات را برآورده کنند و آن‌ها مسبب این نتایج باشند از آمدن و ثبت نام در انتخابات خودداری می‌کنند، در حالی که با وجود این شرایط مسئولان باید انتظار معقول و منطقی از کشتی در المپیک داشته باشند و نگاه نتیجه گرایی را کنار بگذارند. من برنامه‌هایم را آماده کرده‌ام. البته با هیچ‌کس مذاکره و لابی نداشته‌ام. برنامه‌ام را ببیند اگر خواستند رأی بدهند اگر نه که هیچ. من اگر بیایم و رأی بیاورم در خدمت همه اهالی کشتی خواهم بود و فقط برای سربلندی کشتی کار می‌کنم. برایم مهم نیست من رئیس فدراسیون بشوم یا نه اما چه بیایم یا نیایم فردی باید رئیس فدراسیون شود که بتواند بخوبی از کشتی دفاع کند و صاحب برنامه باشد.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بودجه 98 تحولات ونزوئلا جشنواره فجر رسول خادم علیرضا حیدری فدراسیون کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۷۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی همدان سروسامان می‌گیرد

در حالی که اداره هیئت کشتی همدان به دلیل اختلافات داخلی بیش از یک سال با سرپرست حواشی بسیاری داشت، اکنون با خبر برگزاری مجمع انتخاباتی این هیئت در اردیبهشت ماه، هیئت کشتی سرو سامان می‌گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، کشتی به عنوان ورزش نخست استان با دو مدال المپیک و چندین مدال جهانی و آسیایی از اوایل دهه 90 در پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین با افول مواجه شد و اگر چه مدیران توانمندی از جمله "علی رحیمی‌فر" و "حمیدرضا یاری" در این مدت در راس این هیئت قرار گرفتند، اما اختلافات داخلی در بدنه این رشته ورزشی اجازه نداد این مدیران بتوانند کشتی استان را به دوران اوج خود برگرداند.

 هیئت کشتی بدون رئیس 

اما جدا از این موارد بیش از یک سال است که هیئت استان با سرپرست اداره می‌شود و همین مسئله به حواشی این رشته ورزشی در استان افزوده است.

دوره چهار ساله "حمیدرضا یاری" به عنوان رئیس هیئت در اواخر اسفند سال 1401 به پایان رسید و "حسین میرابیان" در اردیبهشت 1402 به عنوان سرپرست هیئت انتخاب شد. در این میان نام‌نویسی از نامزدهای مجمع انتخاباتی نیز برگزار و با تایید صلاحیت یک نامزد (وحید بیگم‌جانی) همراه شد، اما این مجمع بنا به دلایلی در سال گذشته برگزار نشد.

 فدراسیون مخالف برگزاری مجمع در سال گذشته 

علی حقیقی، مدیرکل ورزش و جوانان استان‌همدان در آن برهه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، گفت: برگزاری مجامع از اختیارات رئیس فدراسیون است و دبیر به ما گفت این فراخوان را قبول ندارد و مجدد فراخوان بگذارید. ما هم درخواست جلسه حکمیت در وزارت ورزش و جوانان را داده‌ایم.

معاون توسعه ورزش همگانی و قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان استان‌همدان نیز در آن برهه، اظهار داشت: در ابتدای سال (1402) فراخوان و ثبت نام نامزدهای آن انجام شد، اما با مخالفت فدراسیون کشتی در زمان مقرر برگزار نشد.

علی ضمیری کاملف افزود: در آخرین تماسی که مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان با علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی داشت، قرار شد نام‌نویسی از نامزدهای متقاضی شرکت در انتخابات هیئت کشتی استان تکرار شود و ثبت نام قبلی مورد تایید فدراسیون قرار نگرفت.

پس از این اتفاق در آبان‌ماه سال گذشته با پیشنهاد مدیرکل ورزش و جوانان استان و موافقت فدراسیون، "ولی بهاریان" به عنوان دومین سرپرست هیئت کشتی همدان انتخاب شد و تاکنون اداره امور ورزش نخست استان را برعهده دارد.

 برگزاری مجمع در 20 اردیبهشت با 3 نامزد 

حالا اداره‌کل ورزش و جوانان استان از سروسامان دادن به مدیریت کشتی در آینده‌ای نزدیک خبر می‌دهد.

معاون ورزش قهرمانی اداره‌کل ورزش و جوانان استان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیمف با اشاره به این که کشتی از اهمیت بالایی برای این اداره‌کل برخوردار است، گفت: با نظر فدراسیون کشتی، فراخوان جدیدی برای مجمع انتخاباتی این هیئت داده شد.

علی ضمیری ‌کامل با بیان این که پس از ثبت نام نامزدها در موعد مقرر و طی شدن مراحل تایید صلاحیت‌ها، 3 نامزد برای انتخابات ریاست هیئت کشتی استان تایید شدند، افزود: ولی بهاریان، علیرضا کرمی و مجید بیگم‌جانی سه نامزد تایید شده برای این انتخابات هستند.

وی با اشاره به این که برای اعضای مجمع دعوتنامه ارسال شده است، عنوان کرد: این مجمع 20 اردیبهشت‌ماه در تالار قرآن همدان برگزار می‌شود.

معاون ورزش قهرمانی اداره‌کل ورزش و جوانان استان با تاکید بر این که همه تلاش خود را کردیم که طبق آیین‌نامه‌ها پیش برویم، تصریح کرد: مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان در این مجمع یک رای دارد و طبق سنوات گذشته دخالتی در روند انتخابات نخواهیم داشت و انتخاب اصلح را به اعضای مجمع می‌سپاریم.

ضمیری کامل افزود: احتمال حضور علیرضا دبیر در این مجمع کم است و ابراهیم‌ مهربان دبیرکل فدراسیون به همدان می‌آیند.

راه نجات کشتی همدان در کنار گذاشتن اختلافات 

آنچه مسلم است افت کشتی همدان بیش از آن که محصول نداشتن رئیس هیئت یا کمبود بودجه و زیرساخت باشد، محصول اختلافات داخلی است. امیدواریم با انتخاب فرد اصلح در این انتخابات برخی از پیشکسوتان و قهرمانان استان اختلافات را کنار بگذارند و دوشادوش رئیس جدید هیئت در راه پیشرفت کشتی همدان قدم بردارند تا ورزش نخست استان به روزهای اوج خود بازگردد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توضیح وزارت ورزش درباره حواشی پرسپولیس - سپاهان و قهر منصوریان
  • علیرضا دبیر، نام رسول خادم را حذف کرد
  • روایت علیرضا دبیر از تصمیم فدراسیون کشتی درباره حسن یزدانی
  • علیرضا دبیر: چرا حسن یزدانی را انتخاب کردیم؟ چون طلای المپیک دارد
  • رئیس اسبق فدراسیون کشتی درگذشت
  • رئیس سابق فدراسیون کشتی درگذشت
  • درخواست جالب از علیرضا دبیر درباره رسول خادم
  • نظر محمدرضا طالقانی درباره رسول خادم و علیرضا دبیر و درخواست مهمش از رئیس فدراسیون کشتی | ویدئو
  • ماجرای اختلاف علیرضا دبیر با رسول خادم / فیلم
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد