Web Analytics Made Easy - Statcounter

«من یک ایرانی ام» به کارگردانی محمدرضا آهنج، اولین تجربه بازیگری علیرضا حیدری قهرمان کشتی جهان است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

«من یک ایرانی ام» به کارگردانی محمدرضا آهنج، اولین تجربه بازیگری علیرضا حیدری قهرمان کشتی جهان است. این کشتی‌گیر شناخته شده به تازگی درباره حضورش در این فیلم توضیحات جالبی داده و دلیل پذیرفتنش را دوستی با احمد نجفی تهیه‌کننده این فیلم دانسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌طور که این قهرمان کشتی می‌گوی برای این فیلم بیست کیلوگرم وزن کم کرده و تمریناتی شبیه به تمرینات فشرده قهرمانی را از سرگذرانده است.

فیلم سینمایی «من یک ایرانی‌ام» که در سرمای ۱۵ درجه زیر صفر اوکراین انجام شده است، توسط احمد نجفی فیلمبرداری شده که تهیه‌کنندگی فیلم را نیز بر عهده داشته، قرار است اولین رونمایی این فیلم در جشنواره فجر امسال باشد.

درباره «من یک ایرانی‌ام» صحبت کرده است. علیرضا حیدری ماجرای حضورش در این فیلم را این‌طور توضیح می‌دهد:

«احمد نجفی از دوستان قدیم من بود و یک دوره‌ای در سال ۱۹۹۸ هم یک مستندی ساختند و از همان موقع به من گفت که می‌خواهد فیلمی درباره کشتی بسازد که چهره ایرانی و شرقی کشتی را نشان دهد که البته بعدها داستان آن عوض شد، هجده سال از آن سال‌ها گذشت؛ نجفی هم می‌گفت می‌خواهم این کار را با تو بسازم و اگر تو این کار را انجام ندهی من هم این کار را نمی‌کنم. آن‌روزها دفتر من هم بسیار شلوغ بود اما آمد و به نوعی من را در فضای احساسی قرار داد که سرانجام پذیرفتم این کار را انجام بدهم، البته فکر می‌کردم این کار را نمی‌کنیم، یک‌دفعه دیدم برایم بلیت گرفته و به اکراین رفتیم. فضایی که در آن قرار گرفتیم بسیار سرد بود، به یک‌خانه کارگری رفتیم و در طی این مدت من دقیقا کارهایی که برای المپیک انجام می‌دادم را انجام می‌دادم و به همین دلیل فشار بسیاری به من وارد می‌شد. تمام دوهایی که در شیب می‌رفتم را می‌گفتند باز بگیرید یا از طناب بالا می‌رفتم که قهرمان‌ها می‌دانند چقدر این کار سخت است.»

علیرضا حیدری در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره انتشار خبر این فیلم نیز حرف‌های جالبی می‌زند و می‌گوید:

«دوربین را گذاشتند جلویم و شروع کردند به گرفتن، گفتم تا این فیلم جمع نشده است اعلام نکنید که من بازی کرده‌ام، اما آن‌جا هم باز مرا در عمل انجام شده گذاشتند و خبرش را به خبرگزاری جمهوری اسلامی دادند، خبر رفت و همه فهمیدند ما این کار را کرده‌ایم.»

البته علیرضا حیدری  قهرمان کشتی که نمی‌خواهد از داستان فیلم چیزی بگوید در ادامه خاطراتی از شرایط سخت فیلمبرداری را بازگو می‌کند:

«صحنه‌های مختلفی داشتیم، مثلا در همان خانه کارگری که آن را گرم هم نکرده بودیم آبی به عمق چهر-پنج متر بود که قرار بود آن را به عنوان آبی که قرار است با آن چای و… درست کنم بیاورم، فضا بسیار سرد بود آب را که از ماشین درون خانه آوردم، تا دوربین را روشن کنند و نور را تنظیم کنند ظرف یک ربع تا بیست دقیقه تمام آب در فضای بسته یخ زد که بعد بردیم یخ را شکاندیم و دوباره آب را آوردیم. حتی برای یک صحنه‌ای می‌خواستیم فضا را کهنه نشان دهیم و به پنجره‌ها روزنامه چسبانده بودیم برای کهنه نشان دادن آن‌ها کمی آب زدند به روزنامه‌ها که همان‌جا در زمانی زیر یک ثانیه روزنامه‌ها یخ زد و مثل چوب ایستاد.»

علیرضا حیدری با اشاره به این‌که برای برگشتن اندامش به زمان کشتی‌گیری در طی دوماهی که سر این پروژه حاضر بوده رژیم گرفته است، ادامه می‌دهد:

«وزنم۱۲۹ کیلو بود که وقتی برگشتیم ۱۰۹ کیلو شده بودم. شرایط بسیار سخت بود صبح ساعت ۶ مرا آفیش می‌کردند و در فضای سرد زیر گریم می‌رفتم و ساعت ۷ و ۸ صبح هم آفتاب می‌زد. ما در واقع تنها سه چهار ساعت نور روز را داشتیم و بعد از آن نور عوض می‌شد و دیگر نمی‌توانستیم بگیریم. بعضی اوقات که شب‌کار بودیم من ساعت ۱۰ شب که از لوکیشین بر می‌گشتم تازه به به باشگاه می‌رفتم و می‌دویدم و وزرنه می‌زدم، پاهایم یخ کرده بود و درد می‌گرفت. تا ساعت یازده و دوزاده شب، بعد دوباره ساعت ۶ صبح می‌رفتیم سرکار. چند روز حتی عضلات دوقلوی پایم درد گرفته بود و پاشنه و شصت پایم نیز همین وضع را داشت، دو روز را به خاطر دارم که به من می‌گفتند در این صحنه‌ها تو باید بدوی یا قدم بزنی که من می‌گفتم اصلا نمی‌توانم راه بروم چه برسد به این‌که بدوم و سرصحنه نرفتم.»

علیرضا حیدری قهرمان کشتی درباره تصورش از ساخت فیلم پیش از حضور در این پروژه نیز این‌طور می‌گوید:

«قبل از این‌که فیلم بازی کنم متوجه نمی‌شدم، وقتی مثلا فیلم راکی را نگاه می‌کردم صحنه‌هایی داشت که اذیت می‌شد و می‌گفتم این‌ها فیلم بازی می‌کنند و صورتشان را به حالتی در می‌آورند که انگار به آن‌ها فشار می‌آید، خب کارگردان و دیگران به من می‌گفتند تو همین کار را بکن نمی‌خواهد به خودت فشار بیاوری اما من دقیقا داشتم تمریناتی که برای المپیک و قهرمانی جهانی‌ام انجام می‌دادم را تکرار می‌کردم به خصوص که باید وزن کم می‌کردم و همه کارها واقعی بود و به همین دلیل فشار بسیاری به من می‌آمد. مثلا از طناب بالا رفتن برای من با توجه به این‌که سنم بالا رفته و بدن ناآماده داشتم و سنگین شده بودم بسیار سخت بود.»

به گفته علیرضا حیدری بخشی از این فیلم با زندگی واقعی او نیز مطابقت دارد:

«یک بخشی از آن زندگی‌نامه خودم بود، مثلا بحث خداحافظی کردنم که پیش آمده بود شرایطم بد بود که از آن در فیلم استفاده کردیم، البته داستان را جور دیگری جلو بردیم اما از عکس‌های واقعی خداحافظی‌ام در این فیلم استفاده کردیم.»

علیرضا حیدری به این سوال که در آینده نیز به بازی در فیلم‌های سینمایی ادامه خواهد داد یا نه؟ این‌طور پاسخ می‌دهد:

«اگر مجبور باشم یا قرار باشد چنین کاری را انجام دهم باید فلسفه‌ای پشتش باشد، الان تصمیمی برای این چیزها ندارم. احساس می‌کنم الان اگر من بخواهم فیلم بازی کنم حس زیاده‌خواهی من است، باید ببینم مردم دوست داشته دارند یا اصلا بازخوردش چطور خواهد بود. من به هر حال هنرپیشه نیستم و باید فیلم‌هایی را بازی کنم که در واقع در دسته‌بندی شخصیت من باشد. جامعه ما قهرمان کم دارد؟ خیلی بودند شهدا و… خیلی جا اندخته‌ایم، من به عنوان علیرضا حیدری قبول دارم ولی یک برش‌هایی از جامعه قبول نکرده‌اند و این به خاطر بد گفتن و بد معرفی کردن است.»

حیدری در پایان گفته‌هایش را با این جملات تمام می‌کند:

«ایران و سرافرازی‌اش را دوست دارم و در این زمینه تعصب دارم.»

در خلاصه داستان «من یک ایرانی‌ام» آمده است:

«پایان قهرمانی، آغاز افسانه است ناگزیر به گذشتن از زمان‌ها و مرزها برای جاودان ماندن. رفتن و سفر تا نهایت تلخی روزگاران و آغازی دوباره همچون زایش یک اسطوره تا سرانجام ابرپهلوانی همچون سیاوش…»

احمد نجفی، بهزاد توکلی و علیرضا حیدری بازیگران ایرانی این فیلم هستند و بازیگران اکراینی نیز در این فیلم بازی کرده‌اند.

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۷۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت جدید علیرضا دبیر از داستان خبرساز حسن یزدانی

علیرضا دبیر در مورد حسن یزدانی و تصمیمی که فدراسیون کشتی برای اعزام او به مسابقات مجارستان بدون انجام رقابت با کامران قاسم پور گرفت، توضیح داد و تاکید کرد که طبق چرخه، تصمیم اتخاذ شده در مورد حسن یزدانی حق او بود ضمن اینکه برای‌مان طلای المپیک مهم است نه کشتی گیری که اعزام می‌شود.

حسن یزدانی یکی از چهار کشتی گیر ویژه ایران است

وی با تاکید بر اینکه حسن یزدانی یکی از اسطوره‌های کشتی ایران است، گفت: اول این را بگویم که همه قهرمانان ما عزیز هستند، اما چهار نفرشان ویژه‌تر هستند، مرحوم پهلوان تختی، عبدالله موحد، حمید سوریان و حسن یزدانی. در واقع حسن یزدانی یکی از چهار کشتی گیر ویژه ایران است.

تصمیمی که در مورد یزدانی گرفتیم، حقش بود

دبیر ادامه داد: دیگر اینکه طبق چرخه انتخابی تیم ملی، واقعا حق حسن یزدانی بود. با خود حسن یزدانی صحبت داشتیم و به این نتیجه رسیدیم برای اینکه هم خودِ حسن و هم ما متوجه بشویم که او از نظر بدنی کجای کار است، در مسابقات مجارستان شرکت کند. باید متوجه می‌شدیم که بدن حسن یزدانی به چه حد از آمادگی رسیده است، ۲۰ درصد، ۵۰ درصد یا ۷۰ درصد، باید در این زمینه به قطعیت برسیم.

یزدانی در مجارستان نتیجه بگیرد، طلای المپیک می‌گیرد

رییس فدراسیون کشتی با بیان اینکه حسن یزدانی حدود ۱۰ - ۹ ماه روی تشک کشتی نبوده و تمرین کشتی نداشته است، تصریح کرد: باید متوجه می‌شدیم که بدن حسن یزدانی بعد از این مدت در چه حدی است. مسابقات مجارستان به او کمک می‌کند. اگر بدن حسن یزدانی در این رقابت‌ها جواب دهد اطمینان داشته باشید که یکی از شانس‌های طلای المپیک است.

دنبال این نبودیم که حسن و کامران را رو در روی هم قرار دهیم

با این اوصاف و تصمیمی که برای اعزام حسن یزدانی به مسابقات مجارستان گرفته شده است، تکلیف کامران قاسم پور چه می‌شود؟»، دبیر در پاسخ به این پرسش گفت: واقعا دنبال این نبودیم که این دو نفر را رو در روی هم قرار دهیم. کامران کشتی گیر وزن ۹۲ کیلوگرم ما است که الان وزنش ۹۰ کیلو شده است. دو روز پیش بعد از تمرین وزنش ۸۹ کیلوگرم بود. بالاخره باید پلن B داشته باشیم. آمدیم و یک درصد کتف حسن جواب نداد، تکلیف چه می‌شود. اگر آن‌ها را رودر روی هم قرار می‌دادیم که نه حسن آمادگی خوبی داشت و نه کامران قاسم پور.

برای‌مان طلای المپیک مهم است نه کشتی گیر اعزامی

وی در این زمینه ادامه داد: واقعا در این شرایط آن‌ها چه کشتی باید با هم می‌گرفتند، برای‌مان مهم نیست که چه کسی به المپیک برود، مهم این است که برای مان طلا بگیرد. به نظر من تصمیمی که در مورد حسن یزدانی و اعزامش به مسابقات مجارستان گرفته شد، یکی از بهترین تصمیم‌ها بود. اینگونه نه حسن را از دست می‌دهیم و نه کامران را.

کامران قاسم پور را خراب نکرده ایم

رییس فدارسیون کشتی همچنین خاطرنشان کرد: نه حسن یزدانی و نه کامران قاسم پور، هیچ یک در شرایط مسابقه برای رقابت با هم نبودند. باید ۲۰ روز دیگر بروند مجارستان، اما امروز در شرایطی که با هم مسابقه دهند، نبودند. باید جفت‌شان را آماده کنیم. اگر طبق چرخه حسن رسید که حق او است، اما خدای نکرده حسن نرسید، کامران را نه خراب کرده ایم و نه از دست داده ایم.

تصمیم اتخاذ شده در مورد یزدانی ربطی به تیلور نداشت

«تصمیمی که فدراسیون کشتی اتخاذ کرد بعد از شکست دیوید تیلور برابر آرون بروکس وحذف او از المپیک بود. حذف تیلور چقدر در تصمیم اتخاذ شده تاثیر داشت؟»، دبیر در پاسخ به این پرسش گفت: اینکه بگویند به خاطر حذف شدن تیلور که رقیب همیشگی حسن یزدانی بود، این تصمیم را گرفتیم، درست نیست. حسن یزدانی طلای المپیک را دارد. ضمن اینکه طبق چرخه حق حسن یزدانی بود که به مسابقات برود. اگر وفایی پور در مسابقات قهرمانی آسیا اول می‌شد، حسن باید با او در رقابت انتخابی شرکت می‌کرد. اگر وفایی پور طلا نمی‌گرفت، حسن انتخاب می‌شد و حال این اتفاق افتاده است. باز هم می‌گویم بعد از صحبت با کادر فنی و برای اینکه متوجه شویم حسن یزدانی کجای کار است، این تصمیم گرفته شد. اصلا ربطی به تیلور نداشت.

واکنش به حذف تیلور و تاثیرش روی عملکرد حسن یزدانی

وی همچنین در واکنش به اینکه «حذف تیلور چقدر روی کشتی ایران و عملکرد حسن یزدانی تاثیر می‌گذارد؟»، گفت: اول اجازه دهید ببینیم تکلیف حسن یزدانی چه می‌شود، اما به هر حال وقتی ورزشکاری حریف مستقیمش می‌بازد، اگر بگوید خوشحال نیست واقعیت را نگفته است. در واقع خوشحال می‌شود. من خودم هم حریف اینچنینی داشتم که باخت و خوشحال شدم. بعضی وقت‌ها بدنت به بدن یک حریف نمی‌خورد. این اصطلاح ورزشی است. اما گاهی او به ورزشکاری می‌بازد که تو همان ورزشکار برنده را به راحتی می‌توانی شکست دهید.

باید روی «آرون بروکس» حساب کرد

رییس فدراسیون کشتی در عین حال به «آرون بروکس» پدیده ۲۳ ساله که موفق به شکست دیوید تیلور شد، اشاره کرد و ادامه داد: اینکه فکر کنیم کسی که دیوید را برده است، حریف خوبی نیست، اشتباه است. وقتی یک نفر، قهرمان المپیک را شکست می‌دهد یعنی باید روی او حساب کرد.

حسن و کامران هر دو سرمایه هستند

دبیر در بخش دیگری از این گفتگو با تاکید بر اینکه حسن یزدانی و کامران قاسم پور هر دو عزیز و سرمایه ما هستند، خاطرنشان کرد: آن‌ها هر دو قهرمان دنیا و با احترام هستند. زمانی نبود که آن‌ها را رو در روی هم قرار دهیم. شاید یه جا‌هایی می‌شد آن‌ها را رو در روی هم قرار داد، اما وقتی شرایط جفت شان را سنجیدیم به این نتیجه رسیدیم که زمان مناسبی نیست. به همین دلیل پلن A و B کردیم.

خواستم حرمت امامزداده را خودم حفظ کنم

رییس فدراسیون کشتی در پایان گفت: می‌گویند حرمت امامزاده به متولی آن است. الان متولی این کار من هستم. گفتم همه قهرمانان عزیز هستند و چهار نفر عزیزتر هستند که حسن یکی از آن‌ها است. این ربطی به انتخاب شدنش و کشتی نداشت. حسن یزدانی طبق چرخه حقش بود، اما کامران هم یکی از استثنا‌های دنیا و با اخلاق‌ها است که حالا حالا‌ها با هر دوی آن‌ها کار داریم.

دیگر خبرها

  • کشتی آزاد انتخابی المپیک؛ جدال سرلک با ۲۶ مدعی جهانی
  • سوم خرداد نماد سرافرازی ملت ایران است
  • کار را تمام شده بدانید، تیم کشتی آزاد ایران در المپیک پاریس 5 نفره است
  • علیرضا دبیر، نام رسول خادم را حذف کرد
  • روایت علیرضا دبیر از تصمیم فدراسیون کشتی درباره حسن یزدانی
  • علیرضا دبیر: چرا حسن یزدانی را انتخاب کردیم؟ چون طلای المپیک دارد
  • روایت جدید علیرضا دبیر از داستان خبرساز حسن یزدانی
  • بهرامی: سرلک کشتی‌گیری تمام عیار و بلوطِ ریشه‌دار ماست
  • نظر محمدرضا طالقانی درباره رسول خادم و علیرضا دبیر و درخواست مهمش از رئیس فدراسیون کشتی | ویدئو
  • کاوه: برخی‌ها دوست ندارند کشتی موفق باشد/ بروکس حریف آسانی نیست +فیلم