Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-08@15:16:59 GMT

خوب و بد سرمربیگری خادم از زبان علیرضا حیدری

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۲۹۲۷۱

خوب و بد سرمربیگری خادم از زبان علیرضا حیدری

پیشکسوت کشتی ایران و همدوره رسول خادم ماجرای انتخاب رییس فدراسیون کشتی به عنوان سرمربی را نقد کرد.

به گزارش "ورزش سه"، انتخاب رسول خادم به عنوان سرمربی از سوی شورای فنی تیم های ملی کشتی آزاد، آن هم با بیان این جمله که با اصرار پیشکسوتان کشتی و به صورت تحمیلی این سمت به رییس فدراسیون کشتی واگذار شده، انتقاداتی را در پی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برخی از پیشکسوتان کشتی معتقدند برخلاف اعتقاد اعضای شورای فنی به جز خادم گزینه های دیگری هم هستند که می توانند هدایت تیم ملی را برعهده بگیرند. حتی کار به جایی رسید که مجری برنامه نود هم با دست مایه طنز به این مساله پرداخت و با واکنش تند اعضای شورای فنی مواجه شد. با این حال رییس فدراسیون کشتی با تفویض اختیارات ریاست به حمید بنی تمیم، نایب رییس فدراسیون از این پس بیشتر در حوزه فنی ورود خواهد کرد.


برای اینکه تحلیل درستی از ماجرای اخیر کشتی ایران داشته باشیم، به سراغ علیرضا حیدری رفتیم که خودش سابقه سرمربیگری در تیم ملی دارد و هم اکنون رییس فدراسیون بین المللی کشتی پهلوانی است. او که تقریبا همدوره رسول خادم به حساب می آید، هنوز هم رابطه نزدیکی با او دارد؛ اما این دلیلی نمی شود تا از نقد درست اتفاقات اخیر به راحتی عبور کند.


در ادامه مشروح صحبت های علیرضا حیدری با خبرنگار "ورزش سه" را می خوانید.


سرمربیگری خادم منع قانونی ندارد


در ابتدا باید این را بگویم که از نظر حقوقی و طبق اساسنامه کشتی، سرمربیگری تیم ملی برای رییس فدراسیون کشتی منعی ندارد. حبیب الله بلور که مربی آقاتختی هم محسوب می شد، در دوره ریاست خود که به مدتها قبل برمی گردد، سرمربیگری تیم ملی را هم برعهده داشت. حالا رسول خادم دومین نفری خواهد بود که همزمان ریاست فدراسیون و سرمربیگری تیم ملی را برعهده می گیرد.


خیلی ها فکر می کنند این یک نمایش است


با این حال از نظر عرفی چون در چند دهه اخیر چنین اتفاقی در کشتی رخ نداده، باعث تعجب همگان شده است. شورای فنی چه توجیهی برای انتخاب رییس فدراسیون به عنوان سرمربی دارد؟ آنها می گویند گزینه دیگری نداشتند و از سوی دیگر خادم هم گفته که حتی اگر تا ۲، ۳ ماه دیگر گزینه ای پیدا شد، حاضر است کنار برود. البته من به خیلی ها حق می دهم که در فضای خارج از فدراسیون این موضوع جا بیفتد که این ها فقط یک نمایش است و مثلا خادم خودش خواسته سرمربی شود. با این حال من چند دیروز که خادم را دیدم، به من گفت که واقعا نمی خواست چنین اتفاقی رخ دهد.


خادم ریسک بزرگی کرد


به نظر من باید از یک منظر دیگر هم به این موضوع نگاه کنیم. حتما می دانید که آمریکا و روسیه تیم یکدست و خوبی دارند. من می توانم بگویم رسول جسارت کرده که در این شرایط آمده و سرمربیگری تیم ملی را قبول کرده است چون ایران نسبت به ۲ کشور دیگر مدعی کشتی عقب افتاده است. ممکن است رسول خادم اگر در مسابقات سال آینده مثل جام جهانی و مسابقات جهانی نتیجه نگیرد، همه چیز را ببازد. در واقع من احتمال می دهم با این تیم حتی در جام جهانی ششم یا هفتم شویم که اصلا از خادم پذیرفتنی نیست. در واقع خادم ریسک بزرگی کرده وگرنه می توانست از زیر بار مسئولیت با انتخاب یک سرمربی جدید فرار کند.

 


قبول ندارم مربی دیگری در حد تیم ملی نیست


من این فرضیه که دوستان در شورای فنی مطرح کردند و می گویند مربی دیگری به جز خادم در حد سرمربیگری تیم ملی نیست را قبول ندارم. اتفاقا چند گزینه داریم که یکی از آنها مثلا امیررضا خادم است. با این حال او معاون وزیر است؛ اما از نظر من توانایی سرمربیگری تیم ملی را دارد. شاید افرادی که این توانایی را داشته باشند، نتوانند با رسول خادم کار کنند. به هر حال سرمربی تیم ملی باید از نظر اخلاقی سمت و سوی متناسبی با رییس فدراسیون داشته باشد.


جای رسول بودم، این کار را نمی کردم


اگر من جای رسول خادم بودم و در چنین شرایطی قرار می گرفتم، چنین کاری نمی کردم. با این حال باید آن شرایط را درک کنیم و بعد به جای رسول خادم حرف بزنیم. او به من می گفت کارها روی زمین مانده و راهی به جز این کار نداشتم. اگر خادم یک مربی دیگر را برای تیم ملی انتخاب می کرد و بازهم آزادکاران نتیجه نمی گرفتند،‌ آیا برای نمی گفتند خادم می دانست این تیم نتیجه نمی گیرد و می خواست فلان مربی را خراب کند؟


من وارد بحث فنی نمی شوم


در چند سال اخیر به ورود به بحث فنی علاقه ای نشان ندادم. من در کشتی پهلوانی پستی دارم که مسئولیت سنگینی است. از سوی دیگر باید از نظر خودم شان جایگاهی که دارم را حفظ کنم. به نظر من مدیریت و مسائل فنی ۲ اصل جداگانه هستند.


برای پرورش مربی پیشنهاد دادم


باید در کنار پرورش کشتی گیران، مربی هم پرورش دهیم. اتفاقا من یک پیشنهاد هم دادم و گفتم که از همین حالا کاپیتان های تیم ملی را طوری پرورش دهیم که بتوانند در آینده مربی باشند. مثلا در اردوها و باید به مرور به کاپیتان ها فرصت صحبت کردن و اداره امور را بدهیم تا این تجربه داشته باشند و در آینده به مربیان بزرگی تبدیل شوند.

علیرضا حیدری رسول خادم (رئیس فدراسیون) کشتی

منبع: ورزش 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۹۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیست و سه گزینه سرمربیگری بایرن مونیخ!

به گزارش "ورزش سه"، جست‌وجوی بایرن مونیخ برای انتخاب مربی جدید موفق نبوده و نامزدهای مربیگری این تیم کمتر و کمتر می‌شوند.

والتر ام اشتراتن، خبرنگار بیلد، 23 گزینه مناسب برای مربیگری بایرن مونیخ را در لیگ فهرست جمع‌آوردی کرده است. بیلد بر اساس همین فهرست یک نظرسنجی برگزار کرد و از هواداران بایرن درخواست کرد تا به گزینه محبوب خود رای بدهند. پاسخ هواداران هانسی فلیک بود.

18 درصد از بیش از 88 هزار شرکت کننده به این مربی 59 ساله رای داده‌اند. این مربی از زمان پایان همکاری با تیم ملی آلمان آزاد است و به راحتی می‌تواند مربی بایرن شود.

با این حال شک و تردیدهایی نیز وجود دارد که آیا فلیک واقعا فرد مناسبی برای ایجاد تحولات در بایرن است یا خیر. وجهه او پس از پایان همکاری با تیم ملی (او از سال 2021 تا 2023 سرمربی تیم ملی بود) تا حدودی مخدوش شده است. در حال حاضر تماسی از سوی بایرن با این مربی وجود نداشته است.

فلیک آخرین نامزد جانشین ژاوی در بارسلونا بود اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. حالا دوباره باید برای آینده‌اش فکری کند. کاربران بیلد همچنین به زین‌الدین زیدان هم علاقه نشان داده‌اند. او با 13 درصد آرا پس از فلیک در رده دوم قرار گرفته است.

همچنین 10 درصد از کاربران می‌توانند توماس مولر، ستاره بایرن و ژوزه مورینیو، سرمربی سابق رم، را به‌عنوان مربی بایرن مونیخ تصور کنند.

رای کاربران بیلد به گزینه‌های مربیگری در بایرن به شرح زیر است:

هانسی فلیک - 18 درصد
زین‌الدین زیدان - 13 درصد
ژوزه مورینیو - 10 درصد
توماس مولر - 10 درصد
لوتار ماتئوس - 8 درصد
هرمان گرلند - 7 درصد
لوئیس فن خال - 5 درصد
مارک فن بومل - 4 درصد
کریستین استریچ - 4 درصد
پیتر نویرورر - 4 درصد
رائول - 3 درصد
یواخیم لو - 3 درصد
فلیکس ماگات - 3 درصد
آنتونیو کنته - 2 درصد
اورس فیشر - 2 درصد
نیکو کواچ - 1 درصد
رافائل بنیتز - 1 درصد
برونو لابادیا - 1 درصد
فلوریان کوهفلد -1 درصد
لوسین فاوره -1 درصد
فابیان هورزلر - 1 درصد
میرکو اسلومکا - بدون رای
توماس ریس - بدون رای

دیگر خبرها

  • علیرضا دبیر، نام رسول خادم را حذف کرد
  • روایت علیرضا دبیر از تصمیم فدراسیون کشتی درباره حسن یزدانی
  • علیرضا دبیر: چرا حسن یزدانی را انتخاب کردیم؟ چون طلای المپیک دارد
  • واکنش رسول خادم به تغییر نام ورزشگاه تختی به لُرآرنا
  • عکس | واکنش رسول خادم به تغییر نام ورزشگاه تختی به لُرآرنا
  • بیست و سه گزینه سرمربیگری بایرن مونیخ!
  • درخواست جالب از علیرضا دبیر درباره رسول خادم
  • نظر محمدرضا طالقانی درباره رسول خادم و علیرضا دبیر و درخواست مهمش از رئیس فدراسیون کشتی | ویدئو
  • ماجرای اختلاف علیرضا دبیر با رسول خادم / فیلم
  • (ویدئو) نظر محمدرضا طالقانی درباره‌ دوقطبی دبیر - خادم: رسول همیشه خویشتن‌داری کرده